Digitale hulp is onderweg!

Zoek je je weg binnen de digitale wereld? Wil je weten hoe het beter kan met je Facebook pagina? Weet je niet hoe je backups maakt op je computer? Geen paniek. Hulp is onderweg!


  Ik maak mij beschikbaar voor jou en jouw zaak. Waarom doe ik dit? Omdat het vinden van antwoorden niet eenvoudig is. Misschien vind je de tijd niet, misschien vind je het antwoord niet. Maar ik kan je helpen. Al meer dan 15 jaar werk ik in de wereld van online communicatie. Ik bouw websites, maak grafische ontwerpen, stel nieuwsbrieven samen, beheer computers en netwerken, update sociale media, enz… Kortom, mijn wereld is digitaal, en ik wil helpen om die van jouw verder uit te bouwen.

  Enkele voorbeelden:

  • Hoe kan ik mijn foto’s best delen met anderen?
  • Hoe krijg ik de foto’s van mijn smartphone op mijn laptop?
  • Kan ik in Outlook zelf een email handtekening aanmaken?
  • Zijn Facebook advertenties iets voor mij?
  • Hoe maak ik een template aan in MailChimp?
  • Hoe maak ik notities op mijn computer?
  • Hoe communiceer ik met de volgers van mijn vereniging?
  • Hoe start ik een blog?
  • Kan ik zelf een video monteren?

  Hoe ga ik je helpen?

  Simpel. Je stuurt je vraag naar mij. En ik help je verder. Ik streef er naar om je binnen 24u van antwoord te voorzien. Ben je tevreden? Dan kan je mij belonen. Doe je dat liever niet? Geen probleem. Misschien ben je de volgende keer wel geholpen.

  Er is maar één voorwaarde, je bent ingeschreven op mijn nieuwsbrief. Ik stuur je wekelijks een korte nieuwsbrief met één bepaald onderwerp of een veelgestelde vraag. Je leest hem in minder dan 2 minuten, en je hebt wat bijgeleerd! Bewaar de nieuwsbrief, vraag meer uitleg of stuur hem door naar een collega of vriend!

  Waarmee kan ik je helpen?


   Hier zijn alvast enkele antwoorden…

   • Ja, je mag mij alles vragen. Of toch bijna… 😉 Mijn expertise ligt in (online) communicatie, web design, grafisch ontwerp, social media, digitaal beheer, …
   • Nee, je krijgt niet altijd een antwoord. Ik probeer uit mijn +15 jaar ervaring zo veel mogelijk verder te helpen. Maar misschien kan ik je een artikel of een website doorsturen. Of misschien kan ik je helemaal geen oplossing aanbieden.
   • Ja, ik wil je écht helpen. Ik doe dit omdat we elkaar moeten steunen. Je kan overal een vraag stellen, maar de antwoorden komen niet altijd uit een betrouwbare bron.
   • Ja, natuurlijk verkoop ik iets. Mijn kennis en mijn tijd. Maar je bent vrij om zelf te bepalen wat dit je waard is!