fbpx

Workshop Synthografie.

Leer met artificiële intelligentie unieke beelden creëren. Laat je fantasie de vrije loop en maak gekke en mooie afbeeldingen in verschillende stijlen! 

In deze workshop gaan we aan de slag met Midjourney. Dit is een populaire AI beeldgenerator met krachtige, creatieve mogelijkheden. Aan de hand van kleine opdrachten leer je hoe je een prompt kan schrijven. Dit zijn omschrijvingen met kernwoorden en stijlen waarmee AI een afbeelding genereert. We richten ons op het maken van mooie beelden zoals stockfotografie en beeldverhalen.

Datum: 18 oktober 2023 van 19u tot 22u
Locatie: universitaire campus Diepenbeek
Kostprijs: 75 euro (incl btw) 
Studenten: 50 euro (incl btw) 

Geert Bollen is een digital creator met een achtergrond in audiovisuele technieken en kunsten. Hij werkt als freelancer aan allerhande creatieve projecten en ondersteunt organisaties in hun digitale communicatie. Momenteel werkt aan zijn eigen graphic novel Multiverse en maakt hij voor UCLL en Pukkelpop de graphic novel Backstage. Recent startte hij samenwerkingen in AI met de uitgeverij Daedalus en het muzieklabel Sony Music.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met het creëren van afbeeldingen. Dat kan voor eigen gebruik, voor je werk of voor je hobby. Het is niet vereist dat je zelf kan tekenen of dat je ervaring hebt met Midjourney, maar je moet wel met een computer kunnen werken.

Wat heb je nodig? 

  • Je eigen laptop op basis van Windows of Mac.
  • Een gratis account van Discord.
  • Een betalende account van Midjourney.
  • Software om beelden te bewerken is geen vereiste, maar is handig meegenomen. Heb je een licentie van Adobe Photoshop? Installeer dan de laatste versie van Adobe Photoshop (2024).

Waar gaat de workshop door?

Je kan de workshop volgen op woensdag 18 oktober van 19u tot 22u op de campus van UCLL in Diepenbeek.

Agoralaan gebouw B bus 1
3590 Diepenbeek
(meer info)

Voeg je toe aan de Discord server

Tijdens de workshop werken we in een afgesloten Discord community. Voeg je alvast toe en neem een kijkje naar de berichten. Je kan er nu al handige informatie over AI beeldgeneratie terugvinden.

Sorry, de workshop is volgeboekt!